" />
Verzendkosten binnen Nederland met POST.NL
t-shirt € 4,95
Sweaters, hoodies en vesten € 7,95
Bij besteding vanaf € 100,00 GEEN verzendkosten

Verzendkosten België!
Bedrag tot € 95,00 komen de verzendkosten op € 10,50
Bedrag vanaf € 95,00 tot € 195,00 komen de verzendkosten op € 12,50
Bedrag vanaf € 195,00 tot € 295,00 komen de verzendkosten op € 15,95
Bedragen erboven op aanvraag.
 

Bezorgen en levertijden

Levertijd bestelling
Je bestelling wordt verwerkt zodra wij de betaling hebben ontvangen. Wij verzenden je een ontvangstbevestiging per e-mail zodra wij de betaling ontvangen hebben en zodra de bestelling verzonden is.

Wij verzenden binnen 7 werkdagen na ontvangst betaling.
 

Op de hoogte stellen
De dag dat wij de bestelling aanbieden bij PostNL, krijg je per e-mail een bericht.  PostNL verzorgt voor ons binnen Nederland de bezorging van zowel de enveloppen als de pakketten. Indien de bestelling wordt verzonden in een enveloppe, dan past deze in de brievenbus en hoef je hier niet voor thuis te blijven. Indien de bestelling wordt verzonden in een pakket, dan wordt deze thuis afgegeven. 

Niet thuis?
Mocht je niet thuis zijn bij aflevering, dan zal PostNL eerst proberen het pakket af te leveren bij je naaste buren. Zijn de buren ook niet thuis, dan komt PostNL de volgende dag terug met het pakket. Indien het pakket drie maal niet in ontvangst kan worden genomen (ook niet bij uw naaste buren), dan kunt je het pakket ophalen bij het postkantoor zoals is beschreven op de kennisgeving die door PostNL zal worden achtergelaten.